søndag 2. desember 2012

Presset til sex av Ingebrigtsen

Roger Ingebrigtsen

Kvinnen hadde et forhold til Ingebrigtsen i 2004. Hun følte seg presset til å ha en seksuelt relasjon med kam. Hun mener han har presset henne til tie om forholdet.

Av Ida Kristin Solvig

Hun sier hun følte stor skam, og at hun følte at det som skjedde, var hennes egen feil. De hadde et seksuelt forhold i 2004 og 2005. Hun sier hun følte at Ingebrigtsen presset henne til å tie om forholdet, fordi det ville få store konsekvenser for ham dersom det ble kjent.

Partisekretær Raymond Johansen møtte fredag kveld pressen for å forklare bakgrunnen for at statssekretær Roger Ingebrigtsen trekker seg med umiddelbar virkning. Partiet har innhentet juridisk råd, forteller han.

- Jeg dro dit i den tro at jeg var invitert på en hyggelig middag med diskusjoner om politikk. I stedet ble det mye alkohol, før vi endte med å ha seksuell omgang. Jeg hadde drukket mye alkohol, og skjønte ikke hva jeg hadde vært med på, sier hun.

Roger Ingebrigtsen har sendt en uttalelse til avisa via sin advokat, John Christian Elden. Han setter spørsmålstegn ved hvorfor kvinnen går ut med historien nå, og framholder at kvinnen ikke er noe offer, og at Ingebrigtsen ikke er noen overgriper. Ingebrigtsen benekter å ha skjenket eller presset kvinnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar