søndag 9. desember 2012

4 julegavetips i juletiden


Nå nærmer julekvelden seg, og da blir det også tid for julegavehandel. 24/7 avisen gir deg 4 tips til gaver som vil glede, med noe for alle.


Av Alexander Waldemar

Lord of the Rings – Extended Edition (Blu-ray)
http://www.technologytell.com/hometech/files/2012/05/The-Lord-of-the-Rings-Extended-Edition-Blu-ray.jpg
Den ultimate Ringenes Herre pakken. Med alle tre filmene i utvidet utgave og full HD er filmene nå bedre og lengre en noensinne. Pakken inneholder hele 15 disker, og de 27 timene med bonusmaterialene tar deg igjennom alle stegene av produksjonen, fra ide til filming til klipp. Perfekt til alle filminteresserte, og fan av Ringenes Herre.






Assassins Creed Anthology (PS3/XBOX 360)

http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/pub/large/assassins_creed_anthology.jpg
Assassin’s Creed Anthology inneholder alle fem spillene fra den populære Assassin’s Creed serien, hvor du er en snikmorder og utfører oppdrag over Midtøsten,  gamle Roma og Amerika i borgerkrigen. I spillene har du muligheten til å løpe fra fiender over tak, skjule deg for dem eller sloss for livet. I tillegg til spillene får du også alle utgivelsespakkene til spillene, pluss fem eksklusive bildekort. En sikker vinner til spillere i alderen 16-20.
Elkjøp: 999,-



iPod Classic
http://geeksunion.com/wp-content/uploads/2012/02/iPod-Classic.png

Dette er iPoden laget for musikkelskere. Med 160 GB lagringsplass og 36 timer batteritid, kan du høre musikk når og hvor du vil, med plass til hele musikkbiblioteket. En gave til alle som elsker musikk.

SKYLANDERS GIANTS startpakke (PS3/XBOX 360/3DS/Wii/Wii U)http://images.wikia.com/skylanders/images/7/7c/Skylanders_Giants_UK_Booster_Pack.jpg
Skal du kjøpe gave til barna, er Skylanders det perfekte valget. Du legger en figur på spillplaten, og så kan du spille som figuren på skjermen. Og hvis du har det forrige spillet, så kan alle figurene du allerede har brukes til ”Gigants”. Skylanders passer for alle barn mellom 5 og 10 år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar