fredag 11. januar 2013

Les noe nyttig!



"Da Vinci koden" av Dan Brown

Fra tidlig barndom blir vi introdusert og kjent med bøker. Ofte kan historien fra ei bok følge en person gjennom hele livet. 

Av Dinara Saidharun

Bøker kan være våre følgesvenner. De hjelper oss å sortere det som kan være vanskelige i livet. Ei bok kan åpne dørene til en ny og ukjent verden. Lesing er også hyggelig tidsfordriv, men det kan like gjerne være en måte å tilegne seg kunnskap nå. Det finnes uendelige mange typer, sjangrer og kategorier.

Ungdomslitteratur kan være interessant og lære oss mye om situasjoner vi ikke selv har opplevd. Historiske bøker forteller oss om forfedre, krig og opprør. Skjønnlitteraturen tar oss med på en fantastisk reise inn i en ukjent verden.

Mitt tips er at dere prøver dere på boka ”Da Vinci-koden” av Dan Brown.

Hovedpersonen i boka, Robert Langdon, er professor i religiøse symboler ved Harvard universitet i USA. Han prøver å oppklare det mystiske drapet av kuratoren Jacques Sauniere. I ”Da Vinci-koden” er det uklart hva som er sannhet og hva som er fiksjon. Etter å ha lest boka, tar det langt tid til å fordøye handlingen. Det er kanskje ikke like lett å begynne på ei ny bok med en gang.

Bruk tida på å gjøre noe som gagner deg i framtida. Les bøker som kan være nyttige for deg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar