mandag 26. november 2012

Ny kontrakt for Sandnes ULF i eliteserien!



Etter en hard sesong i årets Tippeliga, klarte Sandnes ULF å sikre kontrakt for neste års eliteserie.

Av Ingvild Ørland

Etter en hard sesong i årets Tippeliga, klarte Sandnes ULF å sikre kontrakt for neste års eliteserie. Resultatet ble 3-1 på hjemmebane mot Ull/Kisa. Etter bortekampen på onsdag hadde laget et godt utgangspunkt hvor de ledet 4-0 og håpet om spill i neste sesongs divisjon var ikke ute.

Ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak har stor tro på at Sandnes ULF skal klare seg godt i den øverste divisjonen i årene som kommer. Dette mener han er veldig viktig for en by som Sandnes, som stadig vokser i forhold til innbyggerne.
- Jeg er av den oppfatningen at en by på denne størrelsen skal ha et lag i tippeligaen. Nå har Sandnes Ulf smakt på nivået en sesong, og det skal de også gjøre neste år. La oss håpe at det er noe de kommer til å gjøre i mange sesonger framover, understreker en festklar ordfører til Aftenbladet.no.
Wirak sier til Aftenbladet.no at alle millionene som kommunen har investert har vært gull verdt. Alt de har brukt på å tilrettelegge Sandnes Idrettspark til forholdene for spill på dette nivået, har gitt mye tilbake.

Asle Andersen var ikke mindre stolt over spillerne etter at Tippeliga-kontrakten var sikret. Treneren tok en takkerunde etter kampen i garderoben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar